Вєрка Сердючка завжди постає в очах українців як весела, задерикувата жінка з вогником. Проте сам виконавець цієї ролі Андрій Данилко завжди виглядає сумно.

Такий очевидний когнітивний дисонанс вводить шанувальників у якийсь ступор. Багато хто вважає, що Андрій Данилко глибоко нещасний.

А нещодавно сам музикант зазначив, що він не матиме родини. Докладніше про це повідомляє УНІАН.

Раніше Андрій Данилко ніколи не коментував своє особисте життя. Рідкісні натяки та здогади давали зрозуміти, що в нього відбувається всередині. І нещодавно артист зробив несподіване визнання, яке до глибини душі здивувало всіх шанувальників творчості Андрія Данилка.

Так, 49-річний артист заявив, що він не матиме родини і він це розуміє. Більше того, Данилко вважає, що в цьому немає нічого страшного, адже він має інші цікаві захоплення, наприклад його роботу.

Артист запевняє, що він мав великі творчі плани, які він почне втілювати в життя після перемоги України у війні з Росією.

Також Данилко натякнув на повну трансформацію внутрішнього себе. Раніше він був спустошеним і не хотів їздити на гастролі. Зараз ситуація змінилася і він готовий діяти.

Читайте також: