Насправді про вторгнення Росії в Україну попереджали західні розвідки задовго до лютого місяця. Але люди не вірили до останнього в те, що це може статися насправді. Виявилося, що може, і нам доводиться жити з розумінням того, що життя змінилося і так як раніше більше ніколи не буде.

Багатьох цікавить питання, чи сказав Володимир Зеленський своїм друзям із «Кварталу 95» заздалегідь про те, що буде вторгнення, щоб вони зібрали речі та встигли виїхати за кордон.

Апостроф інформує про те, що актори «Кварталу 95» не знали про те, що станеться 24 лютого.

Артист Юрій Ткач зізнається, що ніхто навіть не підозрював, що може статися війна. Сам актор дізнався про воєнне вторгнення Росії на територію України напередодні початку масштабних військових дій. Тоді він перебував на прем'єрі фільму «Велика прогулянка» разом із дружиною Вікторією. Під час фільму дружині зателефонував брат, який працює у певних правоохоронних органах, та сказав, що вночі слід очікувати початку війни.

Сім'я пішла з кінотеатру та вирушила додому збирати речі. Однак їхати вирішили не поспішати. У той же час, Юрій Ткач зателефонував Євгену Кошовому і розповів про те, що можливо буде війна, а що Кошовий у звичній йому манері пожартував і заспокоїв друга.

Вже вранці, коли вся Україна прокинулась від вибухів, Юрій Ткач разом із родиною виїхав за місто. Після цього він записався в територіальну оборону і вивіз дружину з дочкою на Західну Україну. Трохи пізніше дружина з дитиною поїхали до Болгарії і зовсім недавно повернулися до Києва.

Читайте також: