Вже ні для кого не є секретом, що на всіх окупованих територіях росіяни вдаються до звірств. Про це свідчать масові поховання та тортури цивільних, про які стає відомо після звільнення міст. Так, у звільненому Ізюмі було виявлено одне з найбільших поховань – понад 440 могил. Таким чином, кількість загиблих від рук росіян в Ізюмі може перевищити кількість жертв різанини у Бучі та інших населених пунктах Київської області. І це величезна трагедія всього українського народу.

Український поет-блогер Сергій Тітов присвятив один із своїх нових віршів убитим російськими окупантами українцям, тіла яких знайшли у звільненому від загарбників Ізюмі Харківської області. Ліричний герой твору – невідомий боєць ВСУ, який звертається до матері, щоб та не шукала його.

Зворушливими рядками автор поділився на особистій сторінці в Instagram . Під віршем зібралося вже понад 350 коментарів, у яких користувачі зізнаються, що не змогли стримати сліз під час прочитання.

Ці рядки не могли не відгукнутися у серцях українців, шокованих недавніми фотографіями та новинами зі звільненого Ізюма, де у лісі виявили місце масового поховання жертв російських загарбників.

"Розриває серце 💔😭", "Як же боляче 😭", "Господи 😭😭😭😭😭, вічна пам‘ять , це біль , сердце розривається на частки", "Перечитую щоразу. Болить як вперше… 😢", "Вірш просто крає серце😢😢😢
Біль….", - написали они.

Нагадаємо, що Ізюм з перших днів повномасштабного вторгнення ЗС РФ обстрілювався з важкого озброєння, включаючи авіацію, а після захоплення міста 2 квітня місцевих жителів почали викрадати та вбивати. Населений пункт Харківської області деокупували підрозділи ЗСУ 10 вересня під час успішного контрнаступу.

Читайте також:

Ані Лорак сховалась у ліфті та показала "рожевий пельмень". Відео

Весело живуть: столицю Казахстану перейменували вшосте поспіль. Як вона тепер називається

Робимо голубці з виноградного листя. Старовинний рецепт