У Мережі стає вірусним відео, яке краще за будь-які слова показує, як ставляться в Росії до "героїв" агресивної війни Росії проти України.

Так, у російському Пскові водій маршрутки битою погрожував військовому, який хотів безкоштовно проїхатися на підставі того, що він "учасник спецоперації в Україні". Росіянин заявив водієві, що він "боровся з нацистами" в Україні та втратив обидві ноги. В цей час інші пасажири тихенько реготали.

Далі окупант видає на гора найефектніші байки розпропаганди про те, що "нацисти їдять своїх дітей", сидячи у візку біля відчинених дверей маршрутки.

- Я воював, діду! - Я радий за тебе. Треба було не воювати! - Я ноги втратив, діду! - Та хоч три втрати, мені те що. я втратив свої ноги? - Напевно за сім'ю свою, але нічого не вийшло", - спілкуються окупант та водій.

У цей час один із пасажирів зажадав нетерпляче від водія: "Поїхали!", одразу до нього приєднуються й інші чоловіки, які закликають водія рушати. Хтось кричить: "Жени його!".

"Зараз, "зародженця" приберу - і поїдемо", - відповідає пасажирам водій і за мить з'являється у дверях з битою в руках.

"Куди ти мене зараз дінеш? Та я зараз своїх покличу, ти че!" - ще храбриться окупант, поки не помічає биту в руках "опонента". Тоді загарбник відкочується на колясці, водій слідує за ним. До салону долинають крики: "Гей, діду, давай без цього!.. Діду, тобі п*зда сьогодні! Я дізнаюся, де ти живеш! Копай могилу", - кричить окупант, у відповідь пасажири маршрутки починають уже в голос сміятися.

А окупант почав загрожувати маршрутникові тим, що "покличе своїх".

"А як же денацифікація, діду? Ми ж зберігаємо нашу батьківщину!" Маршрутник на ґратах мало не відпустив (іншого слова не підібрати) "героя СВО". Тому що воїн залишив ніжки в українських чорноземах та не міг зайти до маршрутки. Ось вам і ставлення до "ветеранів" на росії. Дивіться до кінця це шедевр. Діалоги кращі, ніж у Тарантіно", - підписав кумедне відео народний депутат України Олексій Гончаренко, який теж перепостив ролик.

Діалог між окупантом та маршрутником справді вийшов феєричний.

До речі, чим завершилася історія, ролика, на жаль, не показує.

Читайте також:

Історична пожежа в Росії: склад найвідомішого інтернет-магазину вигорів повністю, є жертви

Нехай кожен побачить: Лайма Вайкул вийшла на сцену із великим прапором України. Відео

Синоптик попередила водіїв: на дорогах будуть ранкові небезпеки