На автодорозі Н-03 сполученням Житомир-Чернівці біля урочища "Чотири Корчми" сталася жахлива ДТП, в якій загинув військовий та його родина. Про це повідомили у відділі комунікації поліції Чернівецької області.

Дорожньо – транспортна пригода сталася у суботу, 16 липня.

Стало відомо, що 44-річний Вадим Коростюк повернувся з фронту, встиг побути кілька днів удома та знову мав іти воювати, тільки не доїхав. Його проводила сім'я, яка загинула в аварії разом із ним.

"Дружина і діти вкотре проводжали на фронт чоловіка та батька військовослужбовця Вадима Коростюка.
Лише кілька днів він пробув з рідними вдома і знову його спорядили на війну.
Однак підступна смерть забрала всю родину на автотрасі поблизу Чотирьох Корчм між Хотином та Недобоївцями", йдеться у повідомленні видання "Хотинські вісті".

Попередньо встановлено, що 79-річний львів'янин, керуючи автомобілем "Форд Транзит", зіткнувся з автомобілем "Шкода Фаворит" під керуванням 19-річного мешканця села. Рухотін. Внаслідок аварії загинули пасажири автомобіля «Шкода Фаворит» - мешканці села Клішківці: 44-річний чоловік, 40-річна жінка, 17-річна дівчина та 21-річний хлопець.

Поки що факт ДТП внесли до ЄРДР за статтею 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, що керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Правоохоронці встановлюють всі обставини трагедії.

Читайте також:

Силовики вже готують заміну Путіну: у розвідці назвали ім'я несподіваного кандидата .

І знову HIMARS: ліквідовано чергового кремлівського генерала. Скоро їх не залишиться .

Залишилося не так уже й довго: астролог розповів, коли рухне Кримський міст .