Починаючи з 19 червня 2022 року Росія значно посилила обстріли міста Харкова, заявив мер Ігор Терехов. Ще б пак, у Росії немає сил, щоб захопити місто, тому вона обстрілює його заради помсти жителям за те, що вони поламали її плани в 2014 році і в лютому 2022 року, стримуючи агресію.

Так, протягом останньої доби російські окупанти обстрілювали Київський, індустріальний, Салтівський і Немишлянський райони Харкова.

У ніч на 21 червня в Київському районі Харкова в результаті російських ударів істотно пошкоджено будівлю одного з освітніх установ, приміщення зруйновано на 40%.

У Салтівському районі піддалося обстрілу транспортне пыдприэмство ТРАНСПОРТНЕ ПІДПРИЄМСТВО. Виникла пожежа, поранений працівник.

На лінії зіткнення в області тривають бойові дії, наші захисники відбивають атаки ворога і надійно тримають свої позиції.

ДО РЕЧІ, радник глави офісу президента Михайло Подоляк теж вважає, що у Росії немає сил, щоб захопити Харків, тому вона і обстрілює місто заради помсти жителям за опір.

"Мета Росії-завдати максимальної шкоди місту і помститися його жителям. Показати Харкову справжні принади "русского міра" і "Дружби народів", — написав у Telegram Подоляк.

Читайте також:

Ось це скандал: СБУ вирахувала в Кабміні путінського "крота". Зливав дані росіянам.

"Хотіли вкрасти Берци": військовий медик поодинці взяв у полон вісьмох росіян. Відео.

Важливий список: якими продуктами потрібно запасатися вже зараз.