У Кремлі не втомлюються брязкати зброєю, нагнітаючи обстановку в світі. Країна-агресор, яка вже стала ізгоєм у всьому цивілізованому світі, починає грандіозні навчання в Тихому океані.

Як повідомляє УП, в цілому в навчаннях Тихоокеанського флоту РФ візьмуть більше 40 бойових кораблів і 20 засобів авіації (вертольоти і літаки).

В акваторії навчань діятимуть корабель управління "Маршал Крилов", фрегат" Маршал Шапошников", великі протичовнові кораблі і корвети, а також малі протичовнові кораблі, тральники, ракетні катери і судна постачання.

Зазначається, що корабельні групи спільно з морською авіацією проведуть пошук підводних човнів умовного противника, а також відпрацюють організацію протиповітряної оборони тактичних груп на кораблі.

Крім того, в ході практичних дій будуть виконані навчально-бойові вправи з надводних і повітряних цілей.

Раніше ми повідомляли, що в Гомельській області Білорусі, яка межує з Україною, запланували так звані планові навчання. Вони повинні пройти з 22 червня по 1 липня.

Також з 28 червня по 16 липня в Жлобинському районі заплановані військові збори з військовозобов'язаними, призначеними в територіальні війська.

Читайте також:

Буде дуже жарко: у США розповіли, що в серпні ЗСУ почнуть вичищати ворога з Донбасу.

"Екіпаж з'їдений рибами": з дна Київського моря підняли ще один новітній вертоліт РФ. Фото.

У Росії визнали, що ЗСУ ліквідували найвідомішого генерал-майора Путіна.