Український захисники провели чергову блискучу операцію з ліквідації танкових екіпажів і техніки російських каральних військ.

Як повідомляє Командування сил Спеціальних Операцій Збройних сил України, наші захисники за допомогою дронів-камікадзе знищили танки та екіпажі росіян.

Відзначається, що на одному з танків російські військові грілися під променями весняного сонця, насолоджуючись розпиванням алкоголю.

"Оператори ССО України розвинули навички з володіння ще одним видом новітнього озброєння. Прикладом тому є чергове знищення ворожого танка разом з живою силою противника. За даними наших воїнів, російські кафіри на одній з позицій спокійно розпивали спиртне, сидячи на броні свого танка.

Втім, звичне для росіян заняття було раптово перервано несподіваною атакою з повітря. Сучасний безпілотник-камікадзе, оснащений потужною вибухівкою, влетів прямо в танк, завдавши противнику непоправних втрат. Весь процес знищення противника зняла камера, розташована на дроні-вбивці", - йдеться в повідомленні.

Командування сил Спеціальних Операцій Збройних сил України також зазначає, що інформація публікується вперше. Надалі дрони-камікадзе будуть ще більше допомагати ЗСУ у знищенні російських загарбників.

Читайте також:

ЗСУ повертають Крим: у розвідці назвали термін. Нехай Бог береже Захисників України.

"Знайдіть хоч руку": генерал РФ благав знайти військового племінника, який потрапив в Україну.

Дві дуже небезпечні дати: астролог попередила українців. Буде загострення.