З черговою дикою заявою виступив прес-секретар Путіна Дмитро Пєсков. За його словами, офіційний Київ абсолютно не хоче продовжувати переговори щодо врегулювання російського окупаційного вторгнення.

"Москва бачить з боку Києва повне небажання продовжувати переговори", - заявив Пєсков, якого цитує УП.

На питання журналістів, чи можуть переговори відновитися після здачі в полон всіх захисників "Азовсталі", Пєсков відповів, що ці процеси навряд чи є взаємопов'язаними.

Нагадаємо, раніше радник керівника Офісу президента Михайло Подоляк підтвердив, що переговори з Росією зараз на паузі з ряду причин.

"Переговорний процес дійсно на паузі. Чому? Причин кілька. Росія не демонструє ключового розуміння сьогоднішніх процесів у світі. І своєї вкрай негативної ролі.

По-друге, Росія не розуміє, що в будь-якому сенсі війна йде вже не за правилами, графіком або планами Росії. Опір України і опір професійний тільки наростає. Тому ніяких цілей РФ не досягне", - зазначив він.

Третьою причиною Подоляк назвав те, що Росія ніяк не може відмовитися від пропагандистського нагнітання на внутрішньому ринку, і тому політична еліта боїться говорити правду. Зокрема, те, що зараз з війни потрібні виходити на "зовсім інших умовах, ніж було заявлено спочатку".

Читайте також:

Росіяни намагаються налякати ЗСУ своїми машинами"Термінатор". Відео.

Крах Путіна: військові РФ відкрито відмовляються воювати в Україні.

Патріоти показали окупантам, що Донецьк їм не по зубах. Фото.