Бісквітний рулет з варенням, це швидка домашня випічка до чаю. Готується він дуже просто і з найдоступніших продуктів. Начинку для рулету можна зробити абсолютно різну, на свій смак. Змінюючи начинки, кожен раз буде виходити новий смак у рулету.
Підпишись на Hyser.com.ua в Google News! Тільки найяскравіші новини!
ПідписатисяІНГРЕДІЄНТ:
Бісквіт: яйця-4 шт. борошно-100 г (4 ст. л. з середньою гіркою) цукор - 80 г (4 ст. л. з маленькою гіркою) ванільний цукор-8 г
Начинка: варення ( джем) - 4 ст. л. сметана-1 ст. л.
Білки відокремлюємо від жовтків. Білки збиваємо по трохи додаючи цукор до пишних піків. Потім додаємо жовтки і перемішуємо на низькій швидкості. Потім додаємо борошно і розпушувач і лопаткою перемішуємо. Викладаємо нашу масу на лист застелений пергаментом і відправляємо в духовку на 15-20 хвилин до готовності. Випікаємо при 180 градусах.
Готовий бісквіт загортаємо в рушник як на відео і даємо охолонути.
Читайте також:
Будьте готові: Telegram буде платним. Що зміниться.
Путіна ліквідують, лише при першій спробі натиснути "ядерну кнопку". Заява.
Від чотирьох тисяч до 600 гривень: українцям видадуть нові надбавки. Хто отримає.