Рік Чорного водяного Тигра - 2022 обіцяв всім більш спокійне і стабільне життя, ніж 2021-й. Ще б пак, багато хто сподівався, що саме в 2022-му році начальник оцінить, друзі поважають, а "улюблена" теща нарешті поїде до себе додому. От тільки на українську землю прийшла війна і цінності кожного круто змінила.

І правда, весна видалася досить важким періодом для кожного українця, кардинально змінивши життя багатьох.

Гороскоп на травень 2022 розповість, кому зі знаків пощастить зустріти свою другу половинку і отримати довгоочікувану пропозицію, а кому досягти нових вершин у своїй кар'єрі.

Бик

Так уже склалося, що всі Тельці відмінно знають, як заробити багато грошей, - треба працювати ще більше. Саме тому представників цього знака можна назвати по-хорошому жадібними: вони не упустять жодної можливості приробітку.

Крім того, наполеглива праця і цілеспрямованість в досягненні поставлених завдань завжди допомагають представникам цього знака зодіаку досягати фінансової стабільності. Зірки рекомендують сміливо братися за будь-які нові проекти і обіцяють удачу в будь-яких починаннях.

Терези

Як не дивно, але саме Терезам в 2022 році вдасться знайти золоту середину: і відпочити, і заробити. Так, не виключено, що до середини літа їм надійде приваблива пропозиція або кар'єрне зростання, що безсумнівно позначиться на зростанні їх добробуту.

А ще в 2022 році їх чекають нові і вельми несподівані проекти, але з'являться вони, найімовірніше, пізньою весною.

Крім того, великі гроші можуть надійти в якості подарунка. Однак не поспішайте їх тринькати, краще задумайтеся, як раціонально можна використовувати цю суму.

Стрілець

Активні і динамічні Стрільці не звикли сидіти на місці і навіть труднощі не здатні зломити оптимізму і бажання нових звершень. Такий підхід до справи принесе свої плоди вже в середині літа. Гроші практично будуть плисти в руки представникам вогняного знака. Працьовиті Стрільці люблять і заробляти і витрачати, проте зірки радять поберегти бюджет і не поспішати спустити всю суму. До періодів нестабільності краще підготувати "подушку безпеки".

Водолій

Як правило, товариські і злегка не від світу цього Водолії подобаються людям. А якщо додати до цього цілеспрямованість, терпіння і працьовитість, стає зрозуміло, чому в 2022-му цей знак чекає зростання у всіх сферах життя. Ще б пак, Водолії, які не бояться брати на себе відповідальність і вирішувати найскладніші завдання, досягнуть успіху в кар'єрному просуванні, яке позитивно відіб'ється на рівні доходів.

Астрологи радять не відкладати переговори, важливі документи і співбесіди і зайнятися ними в першій половині року.

Нагадавши, росіяни зганьбилися з"тещею Зеленського". Подивіться на це фото блондинки.

Також повідомлялося, що інфарктний Шойгу зробив останню заяву про вторгнення в Україну.

Тим часом, стало відомо, що Росії воювати буде нічим: США завдадуть потужного удару по оборонці РФ.