Реальної ідеї і виразної політичної програми у нього ніколи не було, це якщо не брати до уваги роздачу по 2 кг гречаної крупи всім пенсіонерам на НГ. Єдине - саме Жириновський свого часу зареєстрував першу в Радянському Союзі опозиційну партію, яку очолював до самої своєї смерті. І тим не менше для багатьох росіян він був однією з ключових політичних фігур. А ще він був дуже талановитим шоуменом, основне завдання якого полягало в тому, щоб якомога довше залишатися на плаву. Однак його життєва зірка 6 квітня 2022 року згасла.

Сьогодні, 8 квітня, в Москві прощаються з лідером ЛДПР Володимиром Жириновським. Так, з самого ранку в Храмі Христа Спасителя патріарх Кирило Гундяєв провів відспівування Володимира Жириновського.

Після завершення церемонії відспівування, труну з тілом Володимира Жириновського винесли з Храму Христа Спасителя і завантажили в ритуальний автомобіль AURUS Lafet.

Цивільна церемонія прощання була організована в Колонному залі Будинку Союзів в Москві на Великій Дмитрівці з 11: 00 до 13: 00. Відзначимо, що попрощатися з Володимиром Вольфовичем Жириновським туди прийшла величезна кількість людей.

Першим слово взяв ІО глави фракції ЛДПР в Держдумі Леонід Слуцький: "проводжаємо в останню путь людину, чиє ім'я золотими літерами вписано в історію Росії. Неможливо повірити в те, що сталося. Нам здавалося, що Жириновський вічний".

Цікаво, що з родичів на громадянську панахіду прийшла лише позашлюбна дочка Жириновського Анастасія. З чуток, дружина Галина і старший син Ігор приїдуть попрощатися з Володимиром Жириновським лише на кладовищі.

На прощання з лідером ЛДПР Володимиром Жириновським в Колонний зал Будинку спілок приїхав навіть Президент РФ Володимир Путін. Він зайшов до зали з букетом червоних троянд, кілька секунд постояв біля труни з тілом політика, а після перехрестився, вклонився і пішов.

До речі, на кадрах видно, що для Володимира Путіна повністю звільнили від людей зал, де прощалися з Жириновським. Навіть від родичів на стільцях.

Також попрощатися приїжджав заступник голови Радбезу РФ Дмитро Медведєв.

Відомо, поховання Жириновського на Новодівичому кладовищі поруч з могилою Євгена Примакова заплановано на 14 годину.

До речі, з вибором місця для похорону Володимира Жириновського трапилася дивна історія. Спершу в партії заявили, що він упокоїться на Троєкуровському кладовищі поруч з матір'ю та іншими родичами. Однак наступного дня стало відомо: політика поховають на Троєкуровському кладовищі - там навіть почали готувати могилу поруч з місцем поховання Юрія Лужкова. Але після приїзду представницької делегації була обрана інша ділянка-поруч з могилою Євгена Примакова.

Раніше Hyser писав, що грузинська мольфарка розповіла про ліквідацію Путіна.

Також наш портал повідомляв, що у Кремлі вперше визнали Історичні втрати на російсько-українській війні.

Нагадавши, експерт розповів, чим наступатиме Росія