До православного Великодня, який відзначатиметься 24 квітня Путина чекає сильне потрясіння і серйозний удар по здоров'ю.

Як повідомляє Дело, про це йдеться у заяві, оприлюдненій організаторами на сторінках у соціальних мережах магазину магії "Відьмин Котел".

"Обряди розплановані на 40 днів вперед. Найближчий 07.04.2022. Вони вже відчули наш удар. До Великодня відчують другий. Потужніший. Ми йдемо до кінця", - наголошується в ньому.

Маги і відьми, як вони говорять самі, вже провели перший обряд і Путін, за їхніми словами, вже відчув перші "дзвіночки".

"Зазвичай перед такими ритуалами величезна кількість перешкод. Але ніяких зривів не сталося, все було потужно і гладко. Зверніть увагу, після нього якраз і відбулося відведення ворожих військ від Києва. Хочете-вважайте це збігом, хочете – ні. Ми ж впевнені, що в цьому є і наша заслуга", – сказав співрозмовник видання.

Для реалізації серії обрядів зібрано 150 осіб, і ряди сподвижників продовжують поповнюватися. Обряди розплановані на 40 днів вперед.

"Цвинтарні відьми, послідовники Ліліт, язичники, стихійні маги – і кожен працює на своєму фронті, у кожного - свій блок завдань. Від морока на ворожі війська до захисних куполів над нашими містами, від псування на ворогів до пробудження мерців, які встануть на наш захист, від пробиття магічних захистів ворогів до стародавнього прокляття вікінгів – нідстонга", – наголошується в заяві.

Читайте також: