Війська Путіна терплять невдачі. Колосальні втрати особового складу і бойової техніки. Захопити Київ за два дні, як обіцяв Кремль і російська пропаганда, не вийшло.

Більш того, Україна вже цілий місяць продовжує тримати потужну оборону, а сили російського агресора розсипаються на очах. Військовослужбовці РФ масово здаються в полон, кидають свою техніку і переходять на бік ЗСУ.

Про крах Російської армії при вторгненні в Україну говорить і той факт, що зовсім недавно Путін втратив своїх Фаворитів – Міністра оборони РФ Сергія Шойгу і Голову Генштабу Росії Валерія Герасимова.

Як повідомляють ЗМІ і деякі російські блогери, обидва військових начальника вирішили показати Путіну, що його "військова операція" по вторгненню в Україну проходить без втрат. Мовляв, Україна вже майже здалася і повністю переходить у підпорядкування Кремля. Відповідний ролик повинен був опублікувати кремлівський канал "зірка".

Для цього Шойгу і Герасимов вирішили вилетіти в місця реальних бойових дій, вибравши Херсонську область, а саме - Чорнобаївку.

За задумом військових піарників, Шойгу і Герасимов повинні були красиво висадитися з борту військового російського вертольота, показавши Путіну і росіянам, як "непереможна" російська армія захопила Україну.

Ось тільки доля розпорядилася інакше: за повідомленнями ряду російських блогерів, що висвітлюють життя довірених осіб Путіна, Шойгу і Герасимов закінчать свою фотосесію в чорних мішках.

Так, дійсно, вони вилетіли в район Херсона, де російські війська гарантували своєму військовому керівництву повну безпеку,але ось тільки ці самі російські "гаранти" з числа новобранців і недосвідчених офіцерів не могли передбачити один важливий момент: російська військова авіація, яка вторгається в повітряний простір України, підлягає знищенню.

Особливо, в тому випадку, коли ця авіація вже цілий місяць бомбить українські школи, дитсадки, лікарні, бомбосховища з мирними громадянами. Коли ця Авіація скидає заборонені фосфорні боєприпаси на будинки мирних українців…

Що ж, Шойгу і Герасимов понесуть покарання за ці злочини. Шкода, що на тому світі…

Читайте також:

Це все Путін: у Маріуполі люди почали гинути від голоду. Заява влади.

Шойгу впав у кому: Міністр оборони РФ втратив свідомість. Його більше не показують.

Ефект Чорнобаївки: не стало ще одного особистого генерала Путіна.