У Мережі часто "гуляють" різноманітні смішні відео, які здатні пробудить в глядачах найрізноманітніші почуття. Будь то смішні коти, які своїми милими і пухнастими мордами викликають почуття умиротворення, або смішні і веселі собаки, які змушують реготати.

У світі тварин багато приголомшливих і чудових представників фауни, якими люди захоплюються. Особливо цікаві і цінні ті особини, які хоч трохи скидаються на людей – зовнішністю, поведінкою, звичками.

Один з таких – каченя – нещодавно просто підкорив користувачів YouTube своєю неймовірною схожістю з голлівудським актором Томом Крузом. Здавалося б, невже звичайне каченя може бути схоже на красеня зі світовим ім'ям? Схоже! - своєю любов'ю до екстремальних видів спорту.

"Велика качина втеча" - так назвав відео користувач відеохостингу, які прославив маленьке каченя. Подібність з Крузом полягає в любові птиці до висоти і тязі до нездійсненних місій.

Варто відзначити, що Том Круз – фанат автогонок. Актор найчастіше знімається в екшенах, де сам виконує всі каскадерські сцени, тому що обожнює почуття адреналіну.

До слова, у відео про каченя, тварина жваво подолала бар'єр у вигляді стіни і перелізла через високий паркан. Прямо як Том Круз ковзав по хмарочосу у фільмі "Місія нездійсненна".

Раніше інформаційний портал Hyser повідомляв, що Маша Распутіна образила покійну Жанну Фріске, через що нарвалася на судовий розгляд.

Нагадуємо, що співачку Ані Лорак звинуватили у зловживанні косметичними процедурами та "уколами краси", через які обличчя зірки "рознесло" в сторони.

Також портал Hyser інформував, що актриса Тетяна Кравченко зі "Сватів" показала свої свіжі фото.