У мережі розмістили дуже незвичайну інформацію, в якій йдеться про те, що Наталія Поклонська зробила дуже несподіване звернення. Вона сказала, що мала велике бажання налагодити відносини з українською владою.

Відповідну публікацію розмістили на сторінці «оглядач»

Колишня "прокурорка" окупованого Росією Криму і колишній депутат Держдуми Російської Федерації Наталія Поклонська заявила, що збиралася налагодити відносини з українською владою. Але, на превеликий жаль, такі засідання не проводилися останнім часом.

Наталія Поклонська розповіла, що українська мова дуже їй допомагає освоїтися на території України.

Крім цього, колишній депутат Держдуми Російської Федерації заявила на зборах про те, що її не покидала думка налагодити відносини з Верховною Радою України, але у неї це не вийшло.

Наталья Поклонская
Наталья Поклонская
Наталья Поклонская

Також Наталія Поклонська поділилася тим, що планує провести дуже важливе засідання, на якому хоче обговорити російсько-українську дружбу, але, на жаль, такі засідання не проводилися.

Варто згадати, що відносини між Україною і Росією продовжують загостряться. Про це говорить ситуація, яка склалася біля кордонів України.

Відомо, що супутник зробив дуже цікаві знімки, на яких видно, як російські війська стягують свою важку військову техніку до кордонів України.

Війська РФ
Війська РФ

Потрібно підкреслити, що є інформація, в якій повідомлялося про те, що українські війська вперше застосували турецький безпілотник в бою. Йому вдалося знищити батареї російських військ.

Нагадаємо, що у мережі повідомили, що українські війська готові давати відсіч агресивно налаштованим російським окупантам.

Як раніше повідомляв портал "Hyser", у мережі повідомили, що російські війська продовжують стягувати техніку до кордону України.

Також портал "Hyser" писав, що українцям розповіли, що в Криму може бути посуха в найближчому майбутньому.