Київстар запустив нову корисну послугу

Мобільний оператор Київстар, послугами якого користується велика кількість українців, постійно розвивається і впроваджує нові корисні послуги. Так, цього разу абонентам запропонували доступну послугу, яка може захистити від шахраїв. Про це повідомляється на офіційному сайті Київстар.

Компанія Київстар запустила корисну послугу "Супервизначник номера ", яка може захистити від аферистів. Часто шахраї втілюють свої злочинні схеми за допомогою послуги "Анти-визначник номера", щоб приховати номер з якого телефонують. Однак після підключення "Супервизначник номера" всі номери, навіть приховані, при дзвінку будуть визначатися. Наприклад, якщо той, хто телефонує приховав свій номер, але при цьому він записаний в списку контактів, то буде показано його ім'я. Якщо ж надійшов дзвінок від абонента, якого немає в списку контактів, то номер буде показаний в звичайному міжнародному форматі.

Підкреслюється, що послуга повністю коректно працює з номерами мережі Київстар. Якщо в абонента інший оператор, то в рідкісних випадках номер може не визначиться. Примітно, що скористатися послугою "Супервизначник номера" можуть власники не всіх телефонів. Деякі застарілі пристрої мають обмеження, які не дозволяють використовувати Послугу. Повний список мобільних телефонів опублікований на офіційному сайті Київстар.

Підключити послугу можна досить просто: набравши комбінацію * 168 * 1#. Для перевірки її стану потрібно набрати: *168*2#, а для відключення * 168 * 3#. Підключення послуги безкоштовне, однак за її використання стягується плата в розмірі трьох гривень на день включаючи ПДВ і збори до Пенсійного фонду.

Раніше портал Hyser повідомляв, що Київстар запустив нову послугу, яка дуже стане в нагоді абонентам, які активно користуються інтернетом.

Також портал Hyser інформував, що Київстар частково повертатиме абонентам гроші витрачені на зв'язок та інтернет.

Крім того портал Hyser інформував, що "Київстар" розповів про нові правила для абонентів, які почали діяти з 1 березня.