Кияни зранку штовхали тролейбус, в мережі з'явилося відео

Часто буває так, що водії паркують свої автомобілі там, де тільки забажають, не дивлячись на правила. Однак інколи це може заважати оточуючим. На цей раз через таку неуважність автомобілістів кияни були змушені штовхати тролейбус. Таке відео з'явилося в спільності dtp.kiev.ua.

Відомо, що ця ситуація сталася на вулиці Липківського. В ролику можна побачити, як люди, які, судячи з всього, були пасажирами тролейбуса, не сидять в його салоні, а штовхають транспорт. Може здатися, що тролейбус просто зламався, а пасажири вирішили допомогти водію. Однак насправді ситуація вийшла не з приємних.

На відео можна побачити, що по вулиці припарковано немало авто. При цому, всі вони знаходяться явно не на окремих місцях, які призначені для паркування. Всі ці водії зупинилися просто там, де зручно виключно їм, а через це інші люди були змушені своїми руками штовкати автобус, щоб просто кудись доїхати. Справа в тому, що через всі ті авто по вулиці тролейбус просто не міг дістати до контактної мережі. Тобто, пасажирам треба було штовхати транспорт до тих пір, поки контактна мережа не буде доступна для тролейбуса. Ранок в цих киян точно виявився не з приємних.

Варто зазначити, що останнім часом, коли нерідко приходять снігопади, водіям точно не варто залишати свої автівки в недозволених для цього місцях. Справа в тому, що в випадку, коли транспорт заважає спеціалістам працювати на спеціальній техніці, то машини порушників правил паркування можуть просто забрати інспектори, а водію потім "прилетить" штраф.

Нагадаємо, раніше портал Hyser писав про те, що в уряді ухвалили нові правила для перевезення в транспорті дітей.Стало відомо, за що водіїв будуть штравувати.

Також повідомлялося, що на українських дорогах з'являться нововведення.Стало відомо, які зміни чекають на водіїв.

Крім того, в тих регіонах, які потрапили або потраплять в "червону" зону карантину, будуть обмежені пасажирські перевезення. З'явилися подробиці рішення уряду.