У Києві почастішали випадки збройного нападу на жінок

Випадки розбою в Києві та інших містах України зовсім не рідкість, на людей нападають навіть серед дня. Однак останнім часом виходити на вулицю в столиці стало особливо небезпечно. Озброєні грабіжники все частіше нападають на представниць прекрасної статі. Про це повідомляє obozrevatel.

У лютому одним з найпопулярніших місць для нападу стали під'їзди житлових будинків. Зовсім недавно, 12 лютого в Оболонському районі Києві грабіжник скоїв напад на жінку. Інцидент стався на Оболонському проспекті 39а на першому поверсі будинку. При цьому зловмисник не побоявся напасти вдень, коли його могли легко помітити. Повідомляється, що чоловік закрив обличчя медичною маскою і зажадав у жінки гаманець і сумочку. Жертва злякалася і почала кричати, тоді злочинець завдав удару ножем в шию. Жінка вижила, її у важкому стані госпіталізували до лікарні.

На початку лютого в Деснянському районі сталося відразу два напади. Зловмисник, озброївшись газовим балончиком, "засліплював" жертв і відбирав сумки. Постраждалими також виявилися жінки віком 56 і 74 роки. Потряс правоохоронців і напад на 63-річну консьєржку в Подільському районі. Злочинець з битою вломився в кімнату консьєржа і зажадав у жінки віддати цінні речі. Одними погрозами чоловік не обмежився, він почав наносити удари битою по голові жінки. У підсумку йому вдалося роздобути обігрівач і дешевий телефон, з якими його спіймали поліцейські. За злочин зловмиснику загрожує позбавлення волі строком до 7 років.

Раніше портал Hyser писав, що в Києві водій накинувся на пішохода і вбив з другого удару. Злочинця вже спіймали і йому загрожує до 10 років позбавлення волі.

Також портал Hyser інформував, що на бійці Нацгвардії накинулися на свого колегу.

Крім того портал Hyser повідомляв, що на Львівщині чоловік прийшов до знайомого з гранатою, яка привелася в дію прямо в руці. Обидва чоловіки загинули не дочекавшись приїзду швидкої допомоги.