70-річний Путін, який вижив з розуму, окрім вікової імпотенції отримав ще на старості років імпотенцію і "загальновійськову". Зіткнувшись із потужним опором України та її потужними озброєннями, наданими Заходом, Путін зрозумів: він програв війну, яку він сам оголосив мирній Україні.

Кремлівський бункерний президент більше нічого не може вдіяти. Він може тільки як мавпа, що сидить у клітці, кидати у відвідувачів зоопарку свої фекалії. Тільки Путін, на відміну від мавпи, розкидається ракетами по мирних будинках та житлових кварталах України.

Вже не перші експерти та представники влади попереджають: на День Незалежності України мавпа може розкидатися ракетами. У зв'язку із цим метро Києва змінює режим роботи.

Офіційне повідомлення Київський метрополітен розмістив на своєму каналі в Telegram :

З 21 по 24 серпня, протягом чотирьох днів, столичне метро працюватиме для перевезень пасажирів з 06:00 до 21:00.

Будь ласка, плануйте свої маршрути з урахуванням змін у роботі метро.

Як укриття, метрополітен працює цілодобово. Щоб скористатися укриттям після завершення роботи метро, ​​необхідно натиснути на дзвінок, який знаходиться біля вхідної групи дверей, та зачекати на постового поліцейського. Користуватися необхідно вестибюлями, які працюють і вдень", - йдеться у повідомленні.

Раніше військовий експерт Олег Жданов попереджав , що у День Незалежності України російські окупаційні війська можуть завдати ракетних ударів одночасно з трьох напрямків.

Читайте також:

Арештович: росіяни були готові відвести війська до кордонів станом на 23 лютого

Через Дію можна буде купити квартиру в кредит. Як це працює

Нові правила: українських чоловіків почнуть випускати з України для важливих поїздок