Під час відомої "бавовни" на російському військовому аеродромі "Сакі" було знищено більше половини путінських бойових літаків.

Як пише Reuters , про це заявив компетентний чиновник із західних силових структур, ім'я якого зі зрозумілих причин не розголошується.

За словами цього чиновника, у тилу російських окупантів відбувається "кінетичний ефект", завдяки якому армія Путіна не може налагодити нормальну логістику і перебуває під потужним психологічним ефектом через удари на півострові.

"Зараз ми оцінюємо, що події на аеродромі Сакі 9 серпня вивели з ладу понад половину бойових літаків морської авіації Чорноморського флоту", - сказав чиновник.

Нагадаємо, за різними оцінками під час загадкового вибуху на російському аеродромі в Криму, який стався 9 серпня, путінські сили втратили від восьми до десяти літаків різного класу (винищувачі, бомбардувальники, транспортники).

Що ж до жертв серед поголів'я російських окупантів, то за різними джерелами кількість загиблих або скалічених росіян коливається в районі 160 голів.

Читайте також:

ЗСУ підуть на Білгород і Курськ, якщо Путін захоче захопити Кривий Ріг та Запоріжжя, - Соскін

Тоненька смужка: Леся Нікітюк похвалилася фігурою в маленьких бікіні

Старого поплутало: дідусь під час дитячого свята почав чіплятися до своєї ж онучки