Нещодавня зустріч Володимира Зеленського з турецьким колегою Реджепом Ердоганом та генсеком ООН Антоніу Гутеррішем у Львові дуже чітко показала, що Путін зі своєю "ракетною дипломатією" нікому не цікавий, а його "натяки на мирні переговори", які нібито озвучив Ердоган особисто Зеленському будуть відхилені, доки російські окупаційні війська не покинуть територію України. Після переговорів Зеленський заявив про це прямо.

За словами російського публіциста Андрія Піонтковського, ця зустріч показала, що саме таких результатів варто очікувати, навіть якщо Ердоган і привіз якесь послання від Путіна.

"Я думаю, ніякого іншого результату очікувати не можна було... Якщо Ердоган приніс якусь пропозицію від Путіна, то Путіна надіслали за відомою адресою, як російський корабель", - заявив Піонтковський в ефірі проекту FreeДом.

Тим часом, як стало відомо, Ердоган підтвердив, що запропонував президентові України Зеленському провести його зустріч із Путіним. Місцем таких переговорів він назвав Туреччину.

Нагадаємо, раніше військовий експерт Олег Жданов заявив, що Ердоган погодився у прямому розумінні врятувати Путіна з патової ситуації, в яку він сам себе загнав, розпочавши війну в Україні.

Щоправда, плата за порятунок буде високою – Путіну доведеться продати Росію Ердогану .

Читайте також:

Будьте готові: названі міста, де буде найважчий опалювальний сезон

У росіянина зник із картки мільйон рублів. Він отримав смс: "Дякую за допомогу ЗСУ"

ЗСУ збили найновіший російський винищувач, який коштує 50 мільйонів доларів. Фото