Україна на законних підставах вимагатиме від російських окупантів повного звільнення захопленого ними Криму .

Крім того, міжнародні норми дозволяють Збройним Силам України здійснювати необхідні заходи щодо ворожих об'єктів, що знаходяться на території України. Крим – це не виняток.

Про це в інтерв'ю 24 каналу розповів радник глави Офісу президента Михайло Подоляк.

"Ми це робитимемо якимось чином. Ми попросимо Сонце, вітер, воду і навіть тютюнові вироби, щоб вони ефективно відпрацьовували за складами з боєприпасами. З іншого боку, ми й надалі наполягатимемо, щоб Росія добровільно демонтувала всі незаконні бази та мости , які за 8 років там зробили у Криму", – зазначив Подоляк.

Він також зазначив, що оксамитовий сезон у Криму буде особливо яскравим, порівняно з усіма минулими роками. При цьому небезпека для окупантів з кожним днем ​​посилюватиметься.

"Що стосується Керченського мосту. Здається, що це не питання його військової руйнації. Він може якось скластися від втоми. Адже йому буде трішки дико перевозити таку кількість людей, які тікатимуть із Криму", – вважає Подоляк.

Нагадаємо, раніше ми вже повідомляли, що в Криму після чергової серії загадкових вибухів люди почали терміново збирати тривожні валізки та активно шукають відкриті бомбосховища .

Читайте також:

У росіянина зник із картки мільйон рублів. Він отримав смс: "Дякую за допомогу ЗСУ"

Радіація прийде до Києва і почне розсіюватися по трьох сусідніх державах: що буде, якщо на ЗАЕС станеться аварія

Глава Формули-1: "Ми більше не маємо справу з росіянами, хоча вони й платили шалені гроші"