Ані ракетні удари по Україні, ані газовий шантаж, ані погрози щодо відключення Запорізької АЕС не змогли налякати українську сторону. Крім того, на всі залякування Путіна не "ведеться" навіть Захід.

Кремль опинився в глухому куті, варіантів впливу на Україну та Захід вже немає, тому жителів Росії почали поступово готувати до поразки РФ і до того, що Крим доведеться повернути під контроль української сторони.

Таку думку висловив військовий експерт Олег Жданов, інформує ТСН.

"Росія вже використала всі козирі. Навіть ядерний шантаж не тільки нас, а й світової спільноти, все одно, він не діє. Немає результату, на який чекала Росія. Ну чим вони ще нас можуть злякати? Ракетним ударом — ні, ми не боїмося, ми знаємо, що це і знаємо, як з ним боротися. Електростанція (ред. – ЗАЕС) – вони отримали абсолютно зворотну реакцію – понад 40 країн, плюс країни ЄС поклали всю відповідальність на Росію.

Тобто, всі розуміють, хто це робить і для чого. А по-друге, ніхто не злякався – усі вимагають демілітаризації території станції. А коли мети не досягнуто, Росія може максимум ще тиждень полякає, а далі це зійде нанівець, оскільки немає ефекту і реакції у відповідь", — пояснює Жданов.

Експерт також зазначив, що на цьому фоні російська пропаганда буде заздалегідь і поступово готуватиме росіян до того, що РФ зазнала поразки.

"Росія тепер поступово готуватиме своє суспільство, тому що в РФ править пропаганда, навіть не Путін, до того, що в Криму диверсанти. Вони робитимуть це поступово і заздалегідь", - зазначає Жданов.

Читайте також:

Це вже перебір: Таїсія Повалій на концерті у Новосибірську заспівала росіянам "Черемшину"

У росіянина зник із картки мільйон рублів. Він отримав смс: "Дякую за допомогу ЗСУ"

Радіація прийде до Києва і почне розсіюватися по трьох сусідніх державах: що буде, якщо на ЗАЕС станеться аварія