Українцям, які знаходяться на території тимчасово окупованого Криму, рекомендується приготувати всі необхідні кошти та бути готовими до того, щоб скористатися укриттями.

Відповідну заяву у Facebook зробила постійний представник Президента України в Криму Таміла Ташева.

"Ми обов'язково звільнимо Крим, застосовуючи всі можливі та не заборонені механізми для боротьби не тільки за територію, а й за вас. Упевнена, ви чекаєте цього всі роки окупації. Поки будьте обережні, ховайтеся в обладнаних місцях або своїх підвалах. Підготуйте потрібні засоби" – закликала Постійний Представник Президента України в АР Крим.

Вона також зазначила, що після чергової серії вибухів у Криму вишиковуються величезні черги людей, які мають намір залишити півострів.

"Війна ось так "несподівано" прийшла до Криму. Окупанти та колонізатори вже тікають із Криму.

Сьогодні після чергового необережного поводження з боєприпасами окупантами – здетонувало у Джанкойському районі. Люди ховаються по підвалах. На виїзд із Криму величезні черги.

Окупаційна адміністрація усі півроку великої війни, і минулого тижня заявляла – Криму та людям нічого не загрожує. Міноборони РФ знову каже - "займання на складі боєприпасів"... Люди вважають інакше", - пише Ташева.

Читайте також:

Росіяни вдарили ракетами по Житомирському району. З'явилися подробиці

Зеленський розповів, коли українців без військового досвіду випускатимуть із України

Евакуювати доведеться 400 тисяч людей, якщо станеться аварія на ЗАЕС, - голова Запорізької ОВА