Охоплена панікою російська еліта надсилає Заходу таємні повідомлення з метою припинити кровопролитну війну в Україні. Про це пише британська газета "Дейлі мирор".

За інформацією британських журналістів, один із високопоставлених кремлівських чиновників, наближений до російського президента Володимира Путіна, звернувся до західних спецслужб. (Ймовірно, він зв'язався з кимось із ЦРУ або з одним із західних дипломатів.) Цю інформацію підтвердили одразу у кількох розвідувальних відомствах.

"Представник путінського найближчого оточення направив на Захід сигнал про бажання вести переговори. Настрій кремлівської еліти - панічний", - йдеться в документі, який має в своєму розпорядженні "Дейлі мирор". Видання зазначає, що кремлівський чиновник є "одним із стовпів путінського режиму". Ім'я цієї людини, само собою, не називається з метою її безпеки.

Передбачається, що все це робиться за спиною Путіна, який не має наміру припиняти війну. При цьому багато представників російської еліти вкрай стривожені "задушливими" західними санкціями та спадом економіки, викликаним війною. Також повідомляється, що деякі кремлівські діячі стурбовані зростанням ризиків, пов'язаних з бойовими діями на Запорізькій атомній електростанції.