Росіяни напрочуд зазомбований народ. Ще б пак, 81% росіян вважають, що у їхнього народу є вороги і з ними потрібно активно боротися. Як правило, до головних противників потрапляють США (57%), НАТО (32%) та українські націоналісти (25%). Не дивно, що російські ЗМІ витрачають на медійну боротьбу з противниками народу практично весь свій ефірний час, не помічаючи і не показуючи того, що відбувається в самому російському суспільстві. Це вирішили виправити хакери.

Так, у день ВПС Росії невідомі хакери зламали російські федеральні телеканали та показали реальні новини про війну в Україні, зокрема, всі змогли побачити "скорботного" Путіна через "бавовни" у Криму.

Фрагмент відео з російських телеканалів опублікував Telegram-канал NEXTA .

Крім того, хакери показали кадри зі знищеними українськими захисниками путінськими вояками та авіацією.

Росіянам намагалися донести правду про те, що станом на 12 серпня втрати військово-повітряних сил Росії становили понад 400 одиниць авіації та тисячі військовослужбовців.

Також зомбованим пропагандою росіянам показали наслідки "бавовни" на аеродромі в Новофедорівці в Криму та "скорботного" Путіна, який повідомляв про величезні втрати солдатів і заявляв, що "йому хочеться ревти".

Наприкінці відеонарізки "вшанували" пам'ять військово-повітряних сил Росії.

Читайте також:

Пекельний вибух у столиці Вірменії: палає торговий центр, дим видно за кілометри

Найпотужніший вибух на пляжі під Одесою: з'явилося відео. Гримнуло прямо у воді

Розпорошення радіації на Запорізькій АЕС може розпочатися будь-якої миті. Людей уже попередили