Україна вже показала, що може повернути окупований росіянами Крим. Більше того, самі росіяни вже зрозуміли, що настав час скоріше звалювати з українського півострова після потужного удару по авіабазі "Сакі".

Однак питання евакуації прихильників Путіна досі залишається відкритим і Кремль поки що про це особливо не думає, оскільки в Росії завжди начхали на людські життя.

Усім, хто вважає Крим російським, але збирається тікати з цього українського півострова під час його звільнення ЗСУ, треба розуміти: евакуацією кримчан має займатися Путін та Шойгу.

Про це в інтерв'ю Оглядачеві заявив екс-заступник міністра з питань тимчасово окупованих територій та внутрішньо переміщених осіб Георгій Тука.

Відповідаючи на запитання, чи є необхідність евакуації українців з півострова, Тука заявив:

"Якщо їм загрожує небезпека, то так, напевно. Але згідно з міжнародними нормами всю відповідальність за безпеку цивільного населення на окупованих територіях несе держава-окупант.

Тому, хоч би як цинічно це звучало, але це не справа України – займатися сьогодні евакуацією кримчан з анексованого півострова".

Читайте також:

Українські службові собаки оснащені краще за російських солдатів. Фото

Путіну час здаватися: ЗСУ почали знищувати найкрутіші вертольоти Росії

Крута тенісистка у купальнику: Еліна Світоліна показала, як розслаблюється на пляжі. Фото