Юрій Романенко згадав, як жили українці до вторгнення російських окупантів і на що зараз перетворилося життя після приходу печерних дикунів. Наводимо текст автора:

Коли ми жили в Бучі, то щолітнього ранку з прохолодним потоком повітря вривалися крики півнів і гавкіт собак, а вечорами ми засипали під стрекотіння цвіркунів. Щодня ми пішли парком та це стало невід'ємною частиною нашого життя.

Мінімум годину, а то й дві, я мав розкіш побути наодинці з думками та природою. Ми всі знали там один одного і насолоджувалися близькістю контактів, недоступною у мегаполісі, хоч і були його частиною. Саме це - все на відстані витягнутої руки, можливість випити кави з мером на ранковій пробіжці, приходити в кафе, як до себе додому, щоб валятися на диванчиках або на траві біля F1, попиваючи фреш під деревами в парку, можливість залишити Аеліту сусідській бабусі відправити її на таксі до школи з таксистом, який приїжджав до нас десятки разів, робило життя у Бучі надзвичайно теплим.

І це все було знищено одномоментно через божевільний народ, схиблений на тупих примітивних гаслах у дусі «можемо повторити», «вас немає», «у всьому винен Захід». Ці варвари приперлися самі, точно не розуміючи, що вони тут роблять. Вони срали у нашому під'їзді та свої дупи підтирали дитячими речами, які знаходили у квартирах. Вони розстрілювали нещасних людей, які ніяк не могли перебудуватися і за звичкою їхали звичними вулицями у пошуках ліків та їжі для себе та близьких. І тепер проїжджаючи вулицями Бучі ти щоразу думаєш: «От кут Вокзальної та Яблунської, тут лежав чоловік у синій куртці на велосипеді біля мотка розірваних дротів, а там далі, на перетині Водопровідної та Яблунської стояли дві розстріляні машини. А ось тут Юля та Іванка тягли в простирадлі вмираючу Сашу до лікарні.

І читаючи крики «правильних росіян» у Європі і не тільки там у дусі «нас за що», «Путін узурпатор, а народ не винен», я хочу сказати, що ми (українці) маємо дуже, я наголошую, дуже чітке розуміння, що ви колективно винні. Коли ви збираєтеся разом, то ви поводитеся, як деструктивне стадо, що руйнує все на своєму шляху. Окремо такі милі люди, але всі разом ви просто божевільна орда. І ви як ртуть, якщо дати вам можливість зібратися разом, починаєте отруювати все навколо.

Ось чому настав цей момент – цивілізація втомилася розбиратися у сортах гівна, що продукує Росія. Тому від вас починають зачинятися. Звичайно, ви, як таргани, лізтимете в різні щілини з криками «а ось ми обійдемо тут і проліземо тут, а ти спробуй доведи», але це буде тимчасовим заходом. Сучасна Росія – це та дурна дівка з кісками, що бігала по Відні за українками з криками про Херсон, щоб увечері з опухлою пикою скаржитися, що її випилили з Booking.

Тому, закриваючи доступ у цивілізацію, світ шле через «кривавих пань» та інших правильних росіян усієї Росії один меседж - ви за@бали, еб@тесь зі своїми узурпаторами і проблеми, як хочете. Нам вас не шкода...

Читайте також:

Щось починається: важка радіохімічна спецтехніка прибула до Запоріжжя. Фото

Людей попередили: росіяни готують удар по Запорізькій АЕС під прапором України. Підігнали "Півонія"

Посидить на дієті: у друга Януковича забрали 600 мільйонів, віддавши їх Україні