Вже весь світ зрозумів: Путін припустився найбільшої і непробачної помилки всього свого життя, вирішивши розпочати війну в Україні. Щоб тепер він не робив, кожен його хід буде наперед програшним.

Ветеран війни в Іраку та Афганістані, бригадний генерал армії США у відставці Марк Арнольд дуже чітко описав ситуацію, в якій опинився Путін: "Головний щур уже у безвиході".

Ось що він пише у своєму блозі на сайті 24 каналу :

"Росіяни та Путін точно зробили висновки з війни в Афганістані, якої не витримав СРСР і розпався. Я думаю, що Путін програє війну проти України і його усунуть від влади, почнуться реформи. Путін розпочав цю війну, щоб утримати свій політичний вплив. Це була його першочергова мета.

Коли диктатор розпочинає війну, він мобілізує пропагандистську машину та її популярність зростає. Підтримка Путіна зазнає краху, коли він програє війну. Потім він втратить підтримку олігархів. Тому Путін продовжує війну.

Головний щур кремля вже в безвиході

Навіть якщо буде припинення вогню, це буде тимчасовий захід. Путін не хоче давати Україні час трансформувати армію за допомогою сучасного західного озброєння та навчань від фахівців НАТО.

Навіть якщо буде тимчасове припинення вогню, то лише для того, щоб Путін міг переформувати військо чи зробити ротацію. Але це не триватиме довго, і він не даватиме Україні час на переозброєння.

Здається, силовики Путіна навіть сильніші за російську армію. Але я вже згадував про роль олігархів та сценарій перемоги України. І я вірю, що російські багатії мають план щодо того, як замінити Путіна».

Читайте також:

Скоро кінець: зруйновано останній міст, яким окупанти переправляли техніку

Росіяни проклинають Путіна: родини російських військових у дикій паніці вивозять із Маріуполя

"Спійте неспокійно": Кім показав залишки російських "Смерчів" і звернувся до окупантів