Стало відомо, що 12 серпня 2022 року, на 75-му році життя, зупинилося серце колишнього футболіста київського "Динамо", тренера динамівської футбольної школи В'ячеслава Михайловича Семенова. До свого ювілею він не дожив лише кілька днів - 18 серпня Семенову мало б виповнитись 75 років.

Про втрату всім фанатам футболу повідомив офіційний сайт біло-синіх.

Президент Динамо Ігор Суркіс висловив співчуття у зв'язку зі смертю Семенова.

"Від імені всього клубу та спільноти вболівальників Динамо висловлюю щирі співчуття рідним та близьким В'ячеслава Михайловича. Світла пам'ять про справжнього динамівця залишиться у наших серцях та пам'яті назавжди", – наводить слова Суркіса офіційний сайт клубу.

Відомо, що В'ячеслав Семенов був вихованцем київського "Динамо". Проте, після кількох ігор в "основі" столичного клубу талановитий футболіст перейшов до "Зорі", у складі якої 1972 року став чемпіоном Радянського Союзу.

Крім того, у футболці збірної СРСР Семенов провів 11 матчів і забив 4 м'ячі (зокрема, грав проти легендарного португальця Еусебіу), виборовши 1972 року бронзову медаль Олімпійських ігор у Мюнхені.

Що ж до кар'єри в "Динамо", то Семенов виступав за Динамо з 1966 по 1968 рік, вигравши два чемпіонства СРСР. Друга каденція у рідній команді припала на 1973-74 рік. Сумарно провів 25 матчів у біло-синій футболці.

Після завершення ігрової кар'єри у 1979 році перейшов на роботу до динамівської академії.

Читайте також:

Скоро кінець: зруйновано останній міст, яким окупанти переправляли техніку

Росіяни проклинають Путіна: родини російських військових у дикій паніці вивозять із Маріуполя

"Спійте неспокійно": Кім показав залишки російських "Смерчів" і звернувся до окупантів