За інформацією Інституту вивчення війни (ISW), російські окупанти поступово втрачають можливість поповнювати свої запаси не тільки в живій силі, а й у техніці.

Збройні сили України зруйнували останній міст, що діє, біля Каховської гідроелектростанції - саме їм російські окупанти переправляли свою техніку на територію Херсонщини.

Аналітики зазначають, що українські війська продовжують обстрілювати у регіоні точки тилового забезпечення та склади боєприпасів росіян, повідомляє УНІАН.

Радник Херсонської обласної військової адміністрації Сергій Хлань заявив, що 12 серпня в результаті удару ЗСУ було виведено з ладу останній міст, яким окупанти переправляли військову техніку та боєприпаси на Каховську ГЕС.

Оперативне командування "Південь" також підтвердило атаку українських сил. Там додали, що ЗСУ підірвали склад боєприпасів у селищі Веселе Бериславського району Херсонської області.

"Вогонь наносився точково, щоб не зруйнувати греблю, а лише переправу, якою зараз користуються окупанти", - зазначили у відомстві.

Крім того, українська авіація завдала удару по російському опорному пункту під Андріївкою та накопиченню живої сили та техніки загарбників під Брускінським.

Читайте також:

Росіяни проклинають Путіна: родини російських військових у дикій паніці вивозять із Маріуполя

"Спійте неспокійно": Кім показав залишки російських "Смерчів" і звернувся до окупантів

Українська авіація завдала чергового удару по окупантам. Розкрито деталі