Вже офіційно відомо, що з початку повномасштабної війни загарбники вивезли з України до РФ 5100 дітей, а повернути на батьківщину вдалося менше 50 дітей.

Нещодавно всі ЗМІ облетіла новина про те, що один із головних колаборантів Запоріжжя виявився педофілом. І він обіймав дуже високу посаду у путінських загарбників – аж цілий "заступник голови МВС"!

А тепер – новий скандал. Він знову пов'язаний з путінськими ставлениками на тимчасово окупованих територіях та з українськими неповнолітніми дітьми. Це традиція така?

Йдеться про втішного одесита Ігоря Дмитрієва, який посів позицію Росії і втік до окупованого Криму до своїх кремлівських кураторів.

І чим займається Дмитрієв? Правильно: він "підкочує" до українських дітей та під будь-яким приводом намагається вивезти їх на… Кавказ! Українських неповнолітніх дітей якийсь бородатий дядько Ігор Дмитрієв хоче вивезти на Кавказ для "відпочинку"!

Дмитрієв збирається курирувати "відпочинок" п'яти тисяч українських дітей, яких відібрали у батьків! Відпочинок у горах Кавказу!

Ігор Дмитрієв навіть не соромиться публікувати відповідні пости, розуміючи свою безкарність!

Але зверніть увагу на один дуже важливий момент: Ігор Дмитрієв пропонує у прямому розумінні ставити експерименти зі змішування українських та російських дітей!

Ось він, "російський світ"... Вкрасти пральну машинку, зруйнувати будинки мирних українців, відібрати у них дітей та ставити експерименти з їхніми ж дітьми на Кавказі!

Читайте також:

"Спійте неспокійно": Кім показав залишки російських "Смерчів" і звернувся до окупантів

Українська авіація завдала чергового удару по окупантам. Розкрито деталі

За лічені тижні армія РФ здаватиметься і бігтиме, - генерал Маломуж