Путін проводить поступову колонізацію і прагне того, щоб його проект під назвою "острів Росія" був реалізований якнайшвидше.

Про це шизофренічний проект кремлівського літнього президента РФ розповів глава РНБО Олексій Данилов в ефірі телемарафону.

"У них є проект, який називається "острів Росія". Його мета дуже проста - Росія омивається або водою, або країнами-васалами. Жодних інших сценаріїв вони розглядати не збираються. Єдиний виняток - Китай, з яким вони хочуть дружити", - наголосив Данилов, якого цитує ТСН.

Однак, за словами Данилова, як би росіяни не намагалися, цей план приречений на провал, оскільки вони не зможуть подолати опір, з яким зіткнулися.

Нагадаємо, раніше міністр оборони Британії Бен Воллес заявив, що Путін робив ставку на те, що союзникам України вже в серпні цього року набридне підтримувати її і тема війни в Україні відійде на другий план. Однак Путін дуже сильно помилився і тепер навряд чи зможе захопити країну.

"Їм (росіянам, - ред.) поки не вдалося і навряд чи колись вдасться окупувати Україну. Їх вторгнення кульгало і змінилося настільки, що вони насправді зосередилися тільки в частинах півдня і сходу, дуже далеко від своєї триденної так званої "спеціальної операції", - наголосив він.

Уоллес наголосив, що "триденна операція" триває вже майже півроку і супроводжується значними втратами.

Читайте також:

До Землі наближається небезпечний астероїд. Його швидкість складає 33 тисяч км/год

Сім'ям російських окупантів висилають похорон, надрукований у 1974-му році. Фото

Не витримала: Приходько прямо розповіла, за що не любить Потапа