Елена Зеленская посетила фестиваль искусств и продемонстрировала стильный аутфит. В сети снова обсуждают наряд первой леди.

На днях Елена Зеленская посетила фестиваль «NEOсвітній Арсенал». Своими впечатлениями от этого мероприятия первая леди поделилась на личной страничке в Instagram.

«NEOсвітній Арсенал» – цікаві враження, викликані не в останню чергу темою «Різні разом». Мені особисто вона відгукується надзвичайно потужно. Через культуру, науку, мистецтво й технології організатори порушують питання різноманіття та співіснування різностей. Не можу не відзначити цього року короткий комікс про людину з порушенням зору Blindman, з яким мені пощастило ознайомитися. Він розповідає про людину, яка через тактильний контакт розуміє навколишній світ: через доторки сприймає спочатку гармонійні звуки, потім дисгармонійні, а в підсумку доходить до переживання складного звукового простору. Вразила експозиція сільського Пархомівського художнього музею ім. П. Ф. Луньова – одна з яскравих локальних ініціатив, яка має рідкісну колекцію робіт Пікассо, Малевича та Піссарро. Тільки уявіть: шкільний учитель разом з учнями зібрав полотна ще в 50-ті роки минулого століття! Рада бачити, що в Україні з’являється дедалі більше ініціатив і подій, покликаних розповідати та популяризувати різноманіття. Питання безбар’єрності – не просто тренд, а вже закономірна річ для суспільства. «NEOсвітній Арсенал» – успішне та влучне підтвердження цього. Обов’язково завітайте на події фестивалю до 3 жовтня включно у «@mystetskyiarsenal», - написала Зеленская.

Этот пост первая леди сопроводила своими фотографиями с этого события. Для выхода в свет супруга действующего президента Украины Владимира Зеленсского выбрала стильный аутфит. На этот раз образ первой леди состоял из черных брюк, черной водолазки и коричневого клетчатого пиджака удлиненного кроя. Свой аутфит Елена дополнила коричневой сумкой на коротком ремешке и черной защитной маской на лице. Свои белокурые волосы первая леди оставила распущенными.

Поклонники Зеленской оценили ее новый образ и осыпали свою любимицу комплиментами.

Как сообщалось ранее, Елена Зеленская сменила имидж и стала похожа на Хиллари Клинтон.

Hyser также писал, что в сети показали архивные фото Елены Зеленской. Вот, как первая леди выглядела в юности.