Як повідомили у пресофісі АЗК UPG, група компаній UPG уклала угоду на придбання активів польської компанії Baltchem SA Zakłady Chemiczn. Відтак у розпорядженні мережі АЗК UPG потужний морський термінал у Республіці Польща для перевалки і зберігання нафтопродуктів, що надасть можливість безперебійно постачати пальне в Україну за доступними цінами.

У компанії зазначають, що адаптували бізнес до викликів сьогодення та у найкоротші терміни налагодили надійні та стабільні партнерські відносини з такими європейськими виробниками високоякісних нафтопродуктів, як Royal Dutch Shell, Total Energies SE, Neste Oyj, Glencore Energy. Відповідно, всі види пального, яке реалізовує національна мережа АЗК UPG, поставляються з Європи та відповідають п’ятому екологічному стандарту.

Компанія дбає, щоб навіть під час війни українські водії не відчували дефіциту пального. Адже АЗК є об’єктами критичної інфраструктури, від ефективної роботи яких залежить функціонування багатьох сфер країни, а часто – людські життя. Тож сьогодні мережа UPG докладає максимум зусиль, забезпечуючи безперебійну поставку пального в країну.
Підтримуючи економіку та одне одного, ми наближаємо перемогу.

Довідково:
Як уже повідомлялося, з перших днів широкомасштабної війни UPG одразу розірвала партнерські відносини з білоруським виробником пального, цілковито відмовившись від їхньої продукції.
Ще від початку агресії російської федерації у 2014 році та окупації АР Крим і окремих територій Донецької та Луганської областей компанією не було закуплено та реалізовано жодної тонни російських нафтопродуктів. Це принципова позиція компанії не співпрацювати з країною-агресоркою, зазначають в UPG.