Онука легендарної української співачки Софії Ротару, Соня Євдокименко, поділилася новим зухвалим фото в соціальних мережах.

Довгонога красуня любить фотографуватись і хвалитись своїми бездоганними формами в спокусливих вбраннях. Цього разу модель знову показала фігуру, якою дійсно хочеться захоплюватися.

Онуку Софії Ротару сфотографували в пікантній позі рачки, фото: Instagram.com/iamsofiaeve

Таким чином, на новому фото Соня постала перед камерою в чорному боді з довгими рукавами. При цьому одяг ідеально підкреслив її випуклі форми і тонку талію. На ніжках Євдокименко лише колготки тілесного кольору, завдяки чому вони сяють на світлі і притягують погляд, зокрема, мабуть, чоловіків.

Свій лук дівчина доповнила масивними черевиками, які досить контрастно виглядають в цьому образі, в цілому. Також окремо варто відзначити цікаву позу, яка прийняла модель на фото. Вона нахилилась і водночас гарно вигнулась, внаслідок чого її спинка здається дугою.


Загалом фото користувачам сподобалось і вони навіть попросили Соню частіше брати участь в подібних фотосесіях. Хоча декому вона на цьому фото здалась занадто худою, про що теж написали в коментарях.

Скріншот із Instagram

Скріншот із Instagram

До речі от ще декілька кадрів з цієї ж зйомки, які теж здебільшого позитивно оцінили підписники Євдокименко.


Раніше "Нyser" писав про те, що дивний знімок Софії Ротару облетів всю мережу і залишив незрозумілий осад в серцях фанатів.

Також наш портал повідомляв, що внучка Софії Ротару блиснула своєю мохнаткою на холоді.

Нагадуємо, що спітніла Софія Ротару показала, як тяжко працює на кухні.