Культовий трек Наталії Бучинської "Дівчина-весна", який вийшов ще 20 років тому, отримав нове дихання завдяки тіктоку. Користувачі створили динамічний ремікс, який вже збирає тисячі вподобайок та переглядів.

Що цікаво, оновлена пісня припала до душі й користувачам ютубу, адже один з кліпів має мільйони переглядів, які кожного дня лише зростають. Як "Дівчина весна" розриває тікток – розповіло видання Show24.

Як пісня Наталії Бучинської отримала нове звучання

Музиканти вирішили поекспериментувати з ніжною композицією "Дівчина-весна" і додали їй більше драйву завдяки сучасному аранжуванню. Тепер ремікс вирізняється енергійним бітом, під який хочеться підспівувати й танцювати. Саме цим і займаються тіктокери. Так, відео однієї з користувачок, де вона жваво танцює під "Дівчину-весну", швидко набуло популярності. Ролик зібрав понад 253 тисячі переглядів лише за два дні.

@lyudo4ka_foxx

Дівчина позаду відчуває!🔥😉 #рек #рекомендации #танці #актив #украина #славаукраїні #українськийтікток #dancevideo

♬ оригинальный звук - Lyudo4ka_foxx

Зазначимо, що трек "Дівчина-весна" вийшов ще понад 20 років тому, однак і досі не втратив своєї актуальності. Виконавиця щоразу виконує пісню на виступах, а шанувальники в унісон їй підспівують.

Цікаво, що навіть Дзідзьо переспівував "Дівчину-весну" Бучинської. Деякі слухачі вважають, що артисту вдалося це зробити краще, ніж авторці.

@madeinuaa

madeinuaa - найкраща українська музика в телеграм 🇺🇦 #дівчинавесна #dzidzio

♬ оригінальний звук - Українська музика 🇺🇦

Які ще треки Наталії Бучинської заполонили тікток

Раніше в соцмережі завірусилося дві пісні співачки – "Жоржини" та "За хмарами".

Попри те, що трек "Жоржини" вийшов в лютому 2023 року, вже влітку він захопив рекомендації тіктоку і збирав мільйони переглядів та сотні тисяч вподобайок.

@natalia.buchynska_fan

Наталія Бучинська - Жоржини🌺#nataliabuchynska🇺🇦 #наталіябучинська #наталіябучинська♥️ #nataliabuchynska_fan #control7en #живитвори #народнаартистка #жоржини

♬ оригінальний звук - natalia.buchynska_FAN

Водночас під другий звук наразі зняли більше ніж 7 тисяч відео, які мають тисячі переглядів та лайків. Зокрема, ролик самої співачки переглянули майже мільйон разів, а вподобали його 38 тисяч користувачів.

@buchynskanatalia

Скоро премʼєра! #захмарами #володимирбудейчук #ларисаархипенко #андрійігнатченко #iksiymusic #control7en #наталіябучинська #андрійстадницький #nataliabuchynska🇺🇦 #ukraine #україна #ukrainianmusic #українськенайкраще #українапереможе #🇺🇦

♬ оригінальний звук - nataliabuchynska