Як повідомляє Телеграм-канал "Батальон "Монако", який стежить за життям дуже відомих та різноманітних "тіньових" чиновників, бізнесменів та просто "зіркових" аферистів, розповів про одного цікавого генерала.

Його ім'я – Максим Марчук. При чому, вищезгаданий Телеграм-канал називає Марчука "фейковим генералом".

Наводимо повний матеріал, щодо цієї персони:

Шахрай Максим Марчук вже давно розповсюджує сам про себе в мережі абсурдну інформацію. Наприклад намагався змусити всіх повірити в те, що його можуть призначити головою Служби зовнішньої розвідки України. Очевидно, що ніхто його туди брати не збирався, але замовних статей в мережі він накинути не полінився. А після того вигадав нову легенду – ніби він генерал ЗСУ. Тут почалися фото з реальними військовими, до того ж у формі. Цю сміхотворну версію про те, що Марчук – генерал, нині підтримують й інші аферисти. В телефонній розмові двоє відомих своїми сумнівними справами персонажів Ігор Мізрах та Михайло Майман обговорюють чергову оборудку. В розмові вони називають Марчука генералом та з його допомогою хочуть вирішити як завжди сумнівні питання.

Ось ця розмова:

Один з учасників бесіди - Михайло Майман, він же Помогайбо, видає себе за волонтера, ветерана АТО та під цим прикриттям здійснює різні афери. Наспрвді ж його неодноразово звинувачували у привласненні грошей та інших схемах. Другий співрозмовник Ігор Мізрах вже в СІЗО. Його підозрюють в рейдерському захопленні Хорольського заводу продуктів дитячого харчування. По цій же справі проходить і Максим Марчук. І цього разу, здається уникнути покарання йому не вдасться. Так само, як не вдалося Мізраху вийти з ізолятора. Слідчі мають серйозну доказову базу по цій справі та продовжують встановлювати фігурантів, серед них – кримінальний авторитети та колишній заступник міністра з уряду рф. Отож довгий шлях афериста для Марчука добігає свого кінця. Тепер йому згадають все – і двісті тисяч, які видурив у лікаря Ємця, і борги за охорону, і навіть аліменти дітям.