На жаль з початку конфлікту на Донбасі у 2014 в українських новинах постійно з'являються сумні новини про втрати серед українських військових. Сьогодні, 14 лютого обірвалося життя трьох мужніх воїнів. Українські військові, підірвались на вибухівці.

Про це пише "hromadske".

14 лютого 2021 року пресслужба оперативно-тактичного угрупування «Північ», повідомила, що на Донбасі неподалік Новолуганська, що на Донеччині, обірвалося життя одразу трьох українських солдатів.
Військові ВСУ загинули підірвавшись на вибуховому пристрої. Який саме пристрій став причиною загибелі солдат невідомо.

Пресслужба також зазначила, що інцидент стався, коли військові переміщались на позиції.

Обставини трагічної події поки з'ясовуються. Відомо лише, що на місці загибелі військових веде роботу керівництво військової частини. Також у розслідувані події залучений робоча група військової служби правопорядку.

Українська делегація, що створена для участі в Тристоронній контактній групі з мирного вирішення конфлікту на Донбасі, підтвердила таку інформацію.

На жаль, у лютому це вже не перший випадок трагічної загибелі українських військових.

6 лютого двоє службовців ВСУ також підірвалися на вибуховому пристрою.

Як повідомляє Міністерство оборони, відомо, що на 2019 рік на підконтрольній Україні території Донбасу приблизно усього 700 тисяч гектарів було заміновано.

«Перемир'я» на Донбасі

Нагадаємо, що нещодавно, 11 лютого 2021 року, Президент України Володимир Зеленський, приїздив на Донеччину із робочою поїздкою.

Як зазначав під час поїздки, Володимир Зеленський, за останні кілька тижнів значно збільшилася кількість обстрілів українських позицій із боку бойовиків.

Як вважає Володимир Зеленський, така ситуація пов'язана з переговорами Тристоронньої контактної групи. А саме зі спробами тиску на українську сторону.

Як відомо, режим припинення вогню на Донбасі офіційно діє з 27 липня 2020 року.

Раніше Hyser писав, на Донбасі супротивник збільшує військову силу, чого чекати.

Також портал писав, що на Донбасі знов відкрили вогонь.

Нагадуємо, що значно збільшилась кількість вогню на Донбасі.