Тіна Кароль має не лише дивовижний голос і гарну вроду, але й дуже непросту жіночу долю. Спочатку все складалось дуже гарно. Добрий старт у кар'єрі, вдале заміжжя, любов чоловіка, та народження сина. Але водночас життя зруйнувалось.

Про це з'явилось відео на популярному каналі в You Tube.
В коханого чоловіка діагностували рак. Тривала боротьба не дала результату та виснажила статки родини. Чоловік Тіни Кароль помер.
Біда не приходить одна, і довірені особи не погребували вкрасти гроші у вдови з маленької дитиною на руках.
Тіна Кароль змогла пережити це, та повернути втрачені статки, але від тоді ніби щось відмерло у душі цієї вродливої жінки.
Нещодавно в українському медіа просторі розгорівся скандал. В ефірі нового проєкту "Маска" Оля Полякова, добре відома своїм "гострим язиком" зробила необачний випад у сторону Тіни Кароль. Треба сказати, що говорились ці слова Насті Каменських. NK посміялась над образливою фразою.
Тіна Кароль відповіла, що такі висловлювання - це пробивання дна. Не варто таке казати. Також Тіна зізналась, що досі переживає смерть чоловіка.
Також нагадаємо, що Оля Полякова вибачилась перед Тіною Кароль і зазначила, що мала на увазі лише сумну творчість співачки.

Уривку з нової пісні "Скандал":

Тіна Обіцяє, що це ребрендинг її як співачки.

Сама фраза Олі Полякової, що спричинила скандал у вітчизняній пресі.

Раніше Hyser писав, що Тіна Кароль загравала з квіткою.

Також портал писав, що Тіна Кароль показала як збуджена.

Нагадуємо, що Оля Полякова здивувала фанатів.