В Росії готуються нові протести на 14 любого.

В Росії знову неспокійно. Опозиціонер Алексій Навальний, який зараз знаходиться у в'язниці заявив, що на 14 лютого готуються нові протести, які знову пройдуть у всіх містах країни. У Кремлі заявили, що учасників протестів будуть притягати до відповідальності.

Про це заявив прес-секретар президента РФ Дмитро Пєсков, передає ТАСС.

Також він заявив, що всі, хто буде за своєю волею брати участь у цих протестах мають розуміти, що вони будуть нести відповідальність. Тому слід кілька разів подумати, варти чи взагалі виходити на такій протест.

"В "кішки-мишки" ні з ким грати не будемо, але, безумовно, всі наші правоохоронці у разі порушення закону винних притягуватимуть до відповідальності", - сказав Пєсков.

Зазначимо, 23 і 31 січня, а також 2 лютого на акціях протесту в Росії затримали більше десяти тисяч осіб.

Як розповідали очевидці, які були присутні на цих мітингах раніше, що представники силових структур застосовували проти мирного населення кийки і сльозогінний газ. Ці мітинги вже встигли засудити в багатьох країнах. Політики закликали Путіна зупинити це свавілля, котре коїться в його країні. Адже страждають ні в чому не винні люди, які просто вийшли на мітинг, щоб висловити свою думку.

На думку інших людей ці мітинги сплановані США. Але ніяких підтверджень цьому немає. Тому залишається тільки спостерігати за тим, як буде розвиватися ситуація в Російській Федерації. Політологи дають абсолютно різні прогнози щодо цієї ситуації. Деякі з них вважають, що це наступив "останній бій" Путіна за владу.

Деякі протестувальники мають дуже бойовий настрій і це реальна загроза для Путіна.

Раніше Hyser писав, що експерти розповіли, чи натисне Путін на "красну кнопку" ядерної зброї.

Також писали, що в мережі розповіли за таємні зв'язки Путіна с кримінальними авторитетами.

Нагадаємо, що Байден зчепився з Путіним з приводу України, як би не перейшов у відкритий наступ.