У мікроблозі популярного українського виконавця Михайла Хоми, відомого під псевдонімом Dzidzio, з'явилося спільне фото з Олею Поляковою.

Обличчя артистів прикрашали щасливі посмішки, а в підписі до кадру музикант заінтригував шанувальників новиною про їх спільний проект. Dzidzio без удаваної скромності заявив: «Записали щось дуже гарне😍».

Більше ніяких подробиць про творчу співпрацю з «королевою ночі» співак не повідомив. Але захоплені гості сторінки почали міркувати на тему їх спільного дуету і прийшли до висновку, що це буде щось неймовірне і оригінальне.

Коментарі користувачів соцмереж. Скріншот Instagram

Коментарі користувачів соцмереж. Скріншот Instagram

До слова, поки Михайло Хома хвалиться музичними здобутками, Оля Полякова показує фоловерів, як насолоджується кулінарними стравами:

Скріншот зі сторінки Олі Полякової в Instagram

До речі, деякі з тих, кто коментував пост, нагадали Олі Поляковій про її нещодавній конфлікт с голосистою білявкою Тіною Кароль. Під час ефіру шоу "Маска" Оля Полякова назвала колегу по сцені "плакальницею", чим дуже обурила її прихильників.

Згодом Оля Полякова пояснила, що не мала на меті образити Тіну Кароль та не бажала нагадувати про її особисту трагедію. За її словами, мова йшла виключно про дещо сумний репертуар зірки. Як відомо, чоловік і за сумісництвом продюсер виконавиці хіта "Знайти своїх" помер від онкологічного захворювання, а тому фанати моментально провели паралель між тим, що сказала Полякова и тим, що сталося в особистому житті Кароль.

Втім, сама Тіна Кароль також не промовчала і опубликовала у своєму мікроблозі звернення до Олі Полякової, в якому запевнила, що живе заради сина і завжди буде пам'ятати коханого

Раніше "Hyser" писав про те, що Тіна Кароль заявила про цькування з боку Олі Полякової.

Також наш портал розповів про те, що Андрію Данилкові раптово знадобилася медична допомога.

Нагадуємо, що Оля Полякова здивувала прихильників зовнішнім виглядом.