Суддя українського кулінарного шоу "МастерШеф" Володимир Ярославський розповів про свої зайві кілограми, від яких зараз намагається позбавитись.

З його слів, за період карантину він набрав зайвих 15 кг і йому ніяк не вдається від них позбутися. Своєю історією Ярославський поділився в інтерв'ю виданню "Факти".

Популярний український телеведучий погладшав на 15 кг та ошелешив глядачів, фото: Instagram.com/yaroslavskyi_vova

Телеведучий стверджує, що задля того, щоб схуднути відвідує спортзал, проте через свою зайнятість і періодичне закриття залів, робить це не на регулярній основі. Можливо тому йому не вдається скинути зайві кілограми та й він сам зізнався, що проблема також і в тому, що він дуже любить поїсти і йому важко почати себе в чомусь обмежувати.

Проте Володимир Ярославський дуже прагне повернутися до своєї попередньої ваги, зовнішнього вигляду і способу життя. Він сподівається, що вже в цьому році йому це вдасться. Також телеведучий планує цьогоріч відкрити свій маленький ресторанчик і зайнятися вивченням мов.


Варто відзначити, що не тільки Ярославський, а і ще деякі зірки українського шоу-бізнесу трішки поправились за час карантину. Проте більшості вдалось стриматись, от, наприклад, артистка Ані Лорак розповіла, що постійно робить задля підтримки тіла в хорошій формі. Вона зізналась, що кожен ранок починає зі звичайного тренування, запорука якого є планка, яка займає в неї в день приблизно 3-5 хвилин.

Раніше "Нyser" писав про те, що Леся Нікітюк потрапила у кадр під час пустощів з ефектним чолов'ягою.

Також наш портал повідомляв, що Оля Полякова показала, що в неї під білизною.

Нагадуємо, що Наташа Корольова різко помолодшала на 10 років і стала виглядати набагато краще.