Компанія COSMOLOT передала перші 15 ударних БПЛА Punisher на передову. Дрони оснащені новітньою технологією та відрізняються стійкістю до РЕБ, що дозволяє ефективніше знищувати ворожі позиції.

Загалом в рамках благодійного проєкту Cosmolot Airlines планується виготовити та передати ЗСУ 50 новітніх ударних багаторазових БПЛА Punisher. На створення найбільшого авіафлоту ударних дронів Cosmolot задонатив 100 млн грн з власного прибутку.

Простий, точний, влучний. Такі відгуки військових мають дрони Punisher. Але головна перевага в нових модифікованих БПЛА — стійкість до всіх наявних ворожих систем РЕБ. Нові літаки спроможні виконувати завдання в надскладних умовах придушення сигналів GPS та телеметрії, атакувати цілі тактикою рою та збільшувати кількість завдань одного дрона.

“Наразі в підрозділи ЗСУ передано першу партію з 15-ти РЕБостійких багаторазових ударних дронів Punisher в рамках ініціативи Cosmolot Airlines. Загалом за участі та фінансування компанії Cosmolot ми виготовляємо партію з 50-ти таких модернізованих стійких до РЕБ БПЛА. Плануємо, що до кінця жовтня всі 50 дронів будуть вже допомагати нашим військовим знищувати ворога” — коментує представник команди розробників Punisher Максим Суботін.

Від початку повномасштабного вторгнення COSMOLOT виділила вже понад 130 мільйонів гривень на благодійну допомогу. Всі кошти — з власного прибутку, а не завдяки донатам та зборам. Окрім того, компанія залишається одним із вагомих платників податків серед онлайн-казино та продовжує підтримувати економіку країни.Надходження від компанії в державний бюджет країни за перше півріччя 2023 року склало 1 млрд грн.

Підтримка компанією Cosmolot українських винахідників інноваційної зброї для ЗСУ — це інвестиція в технологічну міць України, віра в Перемогу та заклик до розвитку українського винахідництва. Гартуймо Перемогу спільними зусиллями!