ПриватБанк повідомив своїм клієнтам про запуск операції з цінними паперами в оновленій версії додатку "Приват24".

В повідомленні пресслужби фінустанови говорять про те, що оновлена версія 2.0 WEB включає як і доступні раніше можливості щодо купівлі та управління портфелем цінних паперів в режимі online, так і абсолютно нові функції.

Так, до прикладу, за допомогою SmartID можна здійснити підписання всіх документів щодо відкриття рахунку в цінних паперах та їх придбання. Це надає клієнтам можливість подавати заявки на проведення операції в будь-який зручний час з будь-якого пристрою, у тому числі зі смартфону, скориставшись адаптованою версією додатку.

Крім того, зазначається, що в оновленій версії додано калькулятор, за допомогою якого клієнти можуть самостійно розрахувати дохідність інвестиції та побачити пов'язані з нею витрати та надходження.

Варто відзначити, що ПриватБанк в 2020 році очолив рейтинг первинних дилерів облігацій внутрішньої державної позики (ОВДП) Міністерства фінансів щодо обсягів купівлі облігацій.

Також торік у листопаді бізнес-клієнти ПриватБанку безкоштовно отримали захищений кваліфікований електронний підпис з технологією SmartID.

Нова для України система дистанційного доступу до ключів КЕП через smart-пристрої та "Приват24" забезпечує захищений вхід до систем чи комплексів, які інтегровані з технологією SmartID і підписання документів за допомогою будь-якого смартфона чи планшета, що підтримуть технологію SmartID.

Докладніше про безкоштовну технологію SmartID для користувачів можна дізнатися тут. А ініціювати інтеграцію технології SmartID через API можна тут.

Раніше "Нyser" писав про те, що для клієнтів ПриватБанку та Ощадбанку ввели нововведення при роботі з терміналами.

Також наш портал повідомляв, ПриватБанк здивував своїх клієнтів неймовірним нововведенням - було відкрито відділення, яке повністю функціонує без співробітників.

Нагадуємо, клієнти ПриватБанку знову почали скаржитися на те, що фінустанова блокує їх карти з незрозумілих причин.