Жахлива трагедія сталася у вівторок, 9 лютого, на Кіровоградщині - в ДТП загинув відомий в області музикант Артем Язловецький. Його дружина та діти госпіталізовані в лікарню.

Артем Язловецький з дружиною. Фото з Facebook

Як відомо зі СМІ, 29-річний Язловецький разом з 25-річною дружиною Анастасією і двома дітьми їхав на машині "Славута" трасою Кропивницький – Кривий Ріг, коли на зустрічну смугу вилетіла BMW на єврономерах. Перші подробиці дізнався портал Obozrevatel.

Повідомляється, що водій іномарки не впорався з керуванням на слизькій дорозі та буквально зніс ЗАЗ з дороги.

Також відомо, як встановили правоохоронці, BMW на швидкості пішов на обгін "Ниви", не впорався з керуванням і його почало крутити по зустрічній смузі.

Артем Язловецький загинув на місці аварії не дочекавшись швидкої допомоги. Рятувальникам довелося вирізати його тіло з понівеченого автомобіля.

Фото: ДСНС у Кіровоградській області

А його дружина потрапила у реанімацію у важкому стані, лікарі зараз роблять усе можливе, щоб врятувати жінку. У неї пошкоджені внутрішні органи, відбувся внутрішній крововилив.

Анастасії шукають донорів, оскільки вона втратила багато крові, у неї рідкісна група - 1-ша негативна.

В автомобілі також були двоє маленьких дітей – 3-х річні хлопчики-близнята. Вони теж постраждали, у них струс мозку. Але їх уже з реанімації перевели в звичайну палату, їх доглядає мама Насті. За словами лікарів, загрози життю дітей нема.

Нині знайомі родини оголосили збір коштів для родини. Бажаючі допомогти можуть переказати кошти на картку: 5168 7573 4060 4000 (Лариса Кашталян, мама Артема).

Артем Язловецький з дружиною. Фото з Facebook

Похорони музиканта відбудуться у четвер, 11 лютого. У Долинській музичній школі, де сам хлопець навчався, а останнім часом викладав, уроки перенесено. Тут важко переживають втрату Артема.

Раніше "Нyser" писав про те, що на Львівщині сталася смертельна ДТП за участю рейсового автобуса і поїзда.

Також наш портал повідомляв, страшна ДТП трапилася у понеділок вночі, 8 лютого, - на трасі Стрий-Чернівці-Мамалига в селі Павлівка сміттєвоз протаранив мікроавтобус із людьми.

Нагадуємо, в Тернопільській області сталася ДТП в результаті якої постраждали люди.