Ингредиенты:

  • сало свиное свежее со шкурой-пласты толщиной до 2 сантиметров 1, кг
  • чеснок-1 головка
  • тмин молоты-2 чайные ложки без горки
  • кориандр молотый-2 чайные ложки без горки
  • красный перец острый молотый по вкусу
  • перец черный молотый по вкусу
  • петрушка сушеная молотая-2 столовые ложки
  • лавровый лист-12 листиков.

Для приготовления этого рулета подойдет сало с боковых сторон свиньи. Главное, чтобы сало было свежим, желательно домашним, с мягкой кожицей, которая легко отстает от мякоти.

Потім беремо сіль і натираємо їй сало з двох сторін. Солі повинно бути трохи більше, ніж ви зазвичай кладете на свинячі відбивні, приблизно по одній чайній ложки на кожен рулет. Тепер для того щоб сало вийшло ароматним скористаємося спеціями. Беремо 2 чайні ложки меленого кмину, 2 столові ложки меленої петрушки, 2 чайні ложки меленого коріандру по одній чайній ложки без гірки на кожен рулет і втираємо ці спеції в сало з двох сторін.

Потім 1 головку часнику відчищаємо від шкірки, зубчики розрізаємо ножем на 2 – 3 плоскі частини і рівномірно розкладаємо на пласти сала. Зверху кладемо 12 листочків лавра з 6 на кожен шматок сала і присипаємо за смаком двома видами мелених перців червоним і чорним.

Даємо пластів сала, трохи відстоятися в спеціях і солі, вистачить 10 хвилин, і звертаємо чистими руками рулет. Просто загніть один край сала і поверніть його в щільну трубочку руками від себе.

Читайте також:

Як вибрати смачне та якісне сало: фахівці розкрили хитрощі

Лучше всего делать запасы: в Украине подорожало сало. Сколько стоит килограмм

Маринуем вареное сало на зиму: спасет в любой момент, даже если закроют магазины

Как приготовить ароматное вареное сало?